Fredagen den 21 novemder

Sumering av veckan så här långt:

Måndag: Hände det inget spec. skulle jag tro ^^

Tisdag: Åkte jag och mamma till Hööks!! :’D Införskaffade lite skojjsiga saker! :’] (bilden)

Onsdag: Samma som måndag, bara att jag var kvar på läxhjälpen x]

Torsdag: Idag var det matteprov! Gick väl la sådär får jag säg >< Men sedan efter skolan åkte vi till stan och gick och såg smygpremiären av TWILIGHT!!!! <33<3 Som faktiskt var bättre än förväntat :’D

Fredag: Idag så har jag tryckt de tryck jag ska ha på den tröja jag gör i slöjden! Sedan så var det stallet och rida som gällde, de gick la sådär.. Donovan var lite småfjöntig och vägrade och bockade, och vägra och slänga huvet åt sidan framför ett hinder, så jag flög av.. >< Men det gick bra! Värre för Malin som oxå trillade av som gjorde illa sin arm, hoppas du kryar på dig!!

Leave a Reply