Superhelg!

 

 

Helgen började med att på fredag kväll så gick de superbra på båda lektionerna!! Hoppade bland annat 1meter med Skrållan! :’D

 Sedan på lördagen så åkte jag och mamma först till flygstaden och köpte mat och så lyssnade vi på Josh Grobans julskiva från förra året <3 Senare på kvällen kom Ellen och co. och plockade upp mig och så åkte vi till Emma! Hos Emma började med att vi sjöng julsånger och sjöng sing star. Min hals dog :’( Så nu har jag ont i halsen och är hes.. Sen igår klockan 2000 typ.. >< Sen kollade vi på bland andra Ring (det japanska orginalet). Den va inte så läskig egentligen bara att jag och Ellen eggade upp varandra ^^.

Sen idag åkte jag med Emma till stallet, men jag red inte :( För Skrållan skulle vara med på nån dum luciaträning.. Men men.. Nu ska jag ha söndagkväll och kanske städa lite ^^’ (a)

 

 

Leave a Reply