Dagen slutar med en mindre bra film…

… som man inte ens orkar se klart. Eftersom att filmen som jag tänkt se inte var så bra så bestämde jag mig för att gå och lägga mig istället, eller de ska jag iaf göra efter jag skrivit klart detta ^^

Idag har vi haft mer än musik på musiken då Amalia fick lära sig ngt nytt, igen, och Stefan (musikläraren) var på hugget ^^ Senare åkte vi och kollade på någon teater om mobbning… Den var speciell, om man säger så ^^

Sen på kvällen så skulle jag rida igen och då fick jag Pendece och så skulle vi hoppa… Men jag fick bajsont i huvet och bestämde mig för att inte rida mer utan titta på den sista tiden. Så min lektion idag bestod av framridning, überseg framhoppning på 40-50cm och att glo på när de andra red :] Skojj…

Nu ska jag i vilket fall SOVA! Go´ natt!

 

Kollaget är ett som Ellen gjort! Jättefint, det fick mig att sakna lite varmare väder och inte detta kallfuktiga gråskiten vi har nu … GE MIG SNÖ!

Leave a Reply