Lång dag/natt

Idag hade jag helgjour och jag fick agera helgjoursvärdinna!

När klockan ungefär var 15:00, efter en smått stressig lunchfodring, kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till Maxi ^^ Där vi inhandlade saker som jag skulle ha till kvällens filmkväll och övernattning med Ellen och Molly! Och så träffade jag Anni oxå! ;]

Efter att man sprungit runt och nödstädat sitt rum kommer Ellen, och ungefär en halvtimme senare kommer Molly! :’D Sen gör man pizza och sedan glor vi på fiilm! Men innan dess hann kisen lämna en stinkis på mitt rum, i Ellens säng ^^ ><

Sen när klockan är typ över fem? (a) Och det är slutet på sista filmen, somnar jag.. Sedan vaknar vi av att Ellens pappa blir utskälld av Esme (vi glömde att ställa klockan tills Ellen skulle bli hämtad 12, ajaj..) En.. 20 min? senare ringer Mollys mamma på dörren ^^

Nu ska jag snart i väg till stallet och bland annat ha kvällsfodring ^^

Leave a Reply